17 Mart 2009 Salı

ÖMER COŞKUNUN ARIM BALIM PETEĞİMDE ÖNERDİĞİ ŞİFALI KÜRLER

Ömer coşkun, çocuklarda idrar kaçırma, meme başı çatlakları, Karaciğer kanseri, omirilik travmalarıı, cilt kanseri, iştahsızlık, pankreas ve saçkıran için çeşitli önerilerde bulundu. bu önerileri sırayla görelim.
İDRAR KAÇIRAN ÇOCUKLAR İÇİN ARDIÇ YAĞI: 10 yaşından küçük çocuklar için, 1 çay bardağı ılık suya 5 damla ardıç yağı damlatıp içirin. 10 yaşından olanlar için ise ; 1,5- 2 çay kaşığı koyup içirin.
BODUR OTU VE ÖKSE OTU: Pankreası güçlendirerek, şeker hastalığına karşı koruma sağlar.
KANTARON YAĞI : Meme başı çatlaklarına sürün.
SAFRAN :Karaciğer kanserine karşı koruyucudur. Pilavın içine bir çay kaşığının ucu ile ilave edin ve bu şekilde tüketin.
JOJOBA YAĞI: Cilt kanserine karşı, doğal bir koruyucudur. Doğal bir bronzluk için de kullanılır. Yaz mevsimine girerken, kullanılmaya başlanırsa, koruyucu faktörü vardır.Kimyasal ürünler kullanmaya gerek kalmaz.
OMURİLİK TRAVMASI İÇİN: 70 kg.lık bir insan 1 çay kaşığı çörek otunu hafifçe çiğneyip biraz su ile yutun. Kilosu boyuna oranla az olan insanların bu kürü, yemeklerden sonra, normal ve fazla kilolu olanlar ise, yemeklerden önce uygulamalılar.. İstenirde bal ile karıştırılıpta yenebilir.
İŞTAH AÇMAK İÇİN: Adaçayı ve zencefil iştah açan bitkilerdir. Ama adaçayı kaynatılmamalı,kaynamış suyun içine atılarak demleme usulü hazırlanıp içilmeli.
SAÇ KIRAN İÇİN: Saçkıran için Ömer Coşkunun önerileri ;*Sarımsağı soyup ortadan bölüp saçkıran olan bölgeye sürün ve sarın.*1 tatlı kaşığı ısırgan otu tohumunu 1 su bardağı suda kaynatın .saçınızı bu suyla yıkayın.*Saç kırana kırk kilit otu da faydalı olur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder