3 Aralık 2009 Perşembe

ÖMER OSMAN KORKMAZ VE ŞİFALI KÜRLERİ

Lokman Hekim olarak bilinen, Ömer Osman Korkmaz, merak edilen ve sorulkan, pek çok sağlık sorunu için, bitkisel önerilerde ve açıklamada bulunbu. bu sorunlardan, bzılarına verilen bitkisel öneriler, aşağıda verilmiştir.

*HEMOROİDİ(BASUR) OLANLARA ÖNERİLER: hemoroid sorunu olanlar hakiki zeytinyağından başka yağ kullanmamalıdır. ayrıca günde 2-3 kaşık da zeytin yağı içilirse, kanama gibi sorunlar daha az yaşanır.
*DİYALİZ HASTALARI İÇİN: Diyaliz hastaları ve böbrek hastaları için, salatalığın suyunu kaynatıp içmek çok faydakıdır. Ayrıca bu hastalar, sadece kuzu eti yemelidir.
*ALKOL ALANLAR İÇİN: Alkol almadan 30 dak önce, 1 fincan hakiki zeytin yağı içmek, alkolün zaralarından koruduğu gibi, sarhoşluğu da önler.
KURDEŞEN İÇİN :Bir tutam eğrelti otunu elinizde ufalayın.suyun içine katın. ayva ağacının dibinden bir avuç toprak alıp ,o suyun içine ilave edin. ve bu su ile haftada 3 kere banyo yapın.
MİGREN VE SÜNİZİT İÇİN: migreni ve sinüziti olanlar 30-40 gün boyunca akşamları yatarken,1 er damla burnun her iki deliğine ÇÖREKOTU YAĞI damlatın. migren ve sünizit ağrılarına karşı çok faydalı olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder