1 Ekim 2009 Perşembe

EN DOĞAL BÜYÜ

Eğer, doğru parfümü kullanıyorsanız, bu en doğal büyüdür. Çünkü, insanlar, eşlerini kokularına göre seçerler. Doğru parfümü bulmak ise, biraz aaman alan bir iş. Sizlere parfüm seçimi ve kullanımı için, bir kaç püf noktası önermek istiyoruz.

* En doğru kokuyu bulabilmek için parfüm alışverişini sabah saatlerinde yapmanız gerekir. Yeni uyandığınız için kokulara karşı hassassınızdır ve daha iyi ayırt edebilirsiniz.
* Parfüm kokusunu test etmek için şişeden değil, bileğinizi sıkarak koklamayı tercih edin.. Kesin sonuç için, parfümü bileğinize sıktıktan sonra, 2 dakika bekleyin ve koklayın. Parfüm tercihinizi yaparken, moda kurbanı olmak yerine teninize uygun olan parfümü seçin.
*Parfümünüzün daha kalıcı olmasını istiyorsanız aynı kokuya sahip, vücut kremi satın alıp banyodan çıktıktan sonra, nemli vücudunuza uygulayabilirsiniz. Kıyafetlerinizin üzerine sıkacağınız iz bırakmayan birkaç damla parfüm, gün boyu kalıcılığı korumaya yardım edecektir.
Kalıcılığı sağlamanın diğer yolu kulak arkası, dekolte bölgesi ve boynunuza hafif miktarda parfüm sıkmaktır.
* Güneşlenirken vücudunuzda parfüm olmamasına dikkat etmelisiniz. Güneş altında sıkılan parfümler, ciltte lekeler oluşmasına sebep olur.
* Spor yaparken parfüm sıkmak yerine terlemeyi ve ter kokusunu önleyici deodorantlar tercih edebilirsiniz.
* Yaz günlerinde çiçek kokulu hafif parfümleri, kış günlerinde ise baharat kokulu parfümleri tercih edebilirsiniz. Gündüz hafif parfümleri, geceleri biraz daha ağır kokulu parfümleri kullanabilirsiniz.
* Parfüm kullanımında en doğru yöntem sadece bir parfüm sıkmaktır. Birden fazla parfüm sıktığınızda, kokular birbirine karışır ve ortaya hoş olmayan sonuçlar çıkabilir.
* Erkek parfümü kullanmak, çoğu zaman etkileyici sonuçlar doğurur. Kalıcı ve fark edilir kokusuyla, erkek parfümlerini tercih edebilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken nokta ise, parfümün çok ağır ve çok erkeksi olmaması.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder