2 Haziran 2009 Salı

Dr. Saraç Selülit Giderici Masaj Yağı





Uzman Doktor Ender Saraç yaz ayları yaklaşırken selülit sorunu olan bayanlar için kendi deneyimleriyle geliştirdiği çok özel, selülit giderici masaj yağının tarifini açıkladı! Bu yağı masaj yolu ile 3 hafta kadar uyguladığınızda 1-2 ay gibi bir sürede sonuç verecektir. Yani yaza kadar fazlasıyla vaktiniz var!

Malzemeler
:

5 damla melisa yağı
7 damla biberiye yağı
7 damla portakal yağı
1 tatlı kaşığı susam yağı
7 damla kekik yağı

Hazırlanışı:

Tüm mazemelerimizi bir kap içinde karıştırıp vücut ısımıza yakın seviyeye kadar biraz ısıtın.

Masaj Yağının Uygulanışı:

Selülitli bölgeye ellerinizle bu karışımı iyice yedirerek sürün ve çok hafif cildinizi kızartacak şekilde ham ipek veya kabak lifi gibi keselerle sertçe bastırarak ortalama 15 dakika kadar masaj yapın. Bu masajdan sonra yağlı olan selülitle bölgeyi zaman kaybetmeden streç film ile sarın ve terlemek için mutlaka en az 20 dakika kadar aktif spor veyahut egzersizler yapın. Spor yaptıktan sonra streç filmi çıkarın ve yağla masaj yaptığınız selülitli bölgeyi iyice ovalayarak ılık su altında yıkayın.

Bu işlemin gün içerisinde sabah ve akşam olmak üzere iki kez yapılması çok daha iyi sonuç verecektir. Eğer vakit ve imkanınız yoksa günde bir kez de yeterli düzeyde selülit kaybı sağlayacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder