21 Aralık 2008 Pazar

CINSEL PERFORMANS EKSIKLIGINE KARSI GINSENG

Cinsel performansta düşüklük ve isteksizlik günümüzde önemli bir problem haline gelmiştir. Cinsellik, insanların enerjisinin en sağlıklı biçimde bütünleşmesi, kişisel ve ruhsal gelişmesi için çok önemlidir. Cinsel organlarnın sağlıklı ve düzenli çalışmasının, genel ve ruh sağlığı üzerinde olumlu etkisi vardır. Her iki cinstede cinsel isteksizliğin altında psikolojik neden yatabilir.
kırmızı gingsengGİNSENG:Cinsel performans eksikliğinde bazı bitkisel takviyeler faydalı olur.Ginseng, özellikle kore ginsengi olarak bilinen cins daha etkilidir.Yulaf, arı poleni ve sütü, tongat ali bitkisi, yohimbin bitkisi, zencefil, kakule, kişniş, safran, keçiboynuzu, meyan kökü gibi bitkiler cinsel performans eksikliğinde faydalıdır. Beslenmede özellikle sade yağ, incir, fındık, badem, ceviz, hint fıstığı, tropikal meyveler, antep fıstığı, bal, kuru meyveler, doğal şekerler, tavuk suyu, kırmızı pul biber, peynir, havyar, pekmez, tahin, sivribiber, kırmızı biber, sarımsak oldukça etkilidir.
Sağlıklı bir cinsellik için en önemli doğal katlılar, güneş ışını, uyku, temiz hava , oksijen ve düzenli spordur.Hem erkekte, hem kadında dinlenmiş bir bedende cinsel dürtüler daha güçlü olur.Güneş ışığının canlandırıcı etkisi, cinsel dürtülerde de artış sağlar.Tüm bu etkenlerin yanı sıra ılık susam yağıyla yapılan günlük 3-4 dakikalık masajın canlandırcı etkiside önemlidir.
PRATİK BİTKİSEL FORMÜLLER
30 Gram anason, 10 gram sinemaki, 2 kilo suda 20 dakika kaynatılıp, sabah akşam 1 bardak içilir
Isırgan tohumu toz haline getirilir.Günde 8-10 gram inek sütüyle beraber içilir.
1 Bardak kaynar suya, 4-10 gram maydonoz tohumu 10 dakika bekletilip, günde 2-3 bardak içilir.
Keten tohumu toz haline getirilir, karabiber ile birlikte balla macun yapılıp yenir.
Taze ceviz balla yenir.
1 Bardak kaynar suya, 2 gram papatya konulur.10 dakika bekletilip, günde 1 bardak sabah aç karına şekerle tatlandırlıp içilir.
1 Bardak suya 10 gram parçalanmış keçi boynuzu meyvesi konulur.10 dakika kaynatılıp, günde 3-5 bardak yemek aralarında içilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder