4 Temmuz 2008 Cuma

DOĞAL VE SAĞLIKLI YAŞAM İKSİRİ

Gençliğimizdeki yaşam tarzımız ve beslenme alışkanlıklarımız, yaşlılığımız için birer yatırım aslında. Ama kimleri bu yatırımı iyi yapar, kimleri kötü yapar. Eğer iyi bir yatırı yapmış iseniz yaşlılığınızda iyi geçecektir. Ama yatırımınız kötü ise maalesefe sağlık sorunları ile boğuşmak zorunda kalabilirsiniz. İşte sizlere yaşlılığınızda rahat etmenizi sağlayacak bir formül önerisi. Aslında pek çok kez söylenen elma sirkesi mucizesine bir kez daha tanık olalaım isterseniz.
GEREKLİ MALZEMELER ;
*1 bardak su,
*1 tatlı kaşığı dolusu elma sirkesi ,
*1 tatlı kaşığı dolusu çiçek balı,
HAZIRLANIŞI VE KULLANIM ŞEKLİ : Hepsi iyice karıştırılır ve sabahları aç karnına küçük yudumlarla içilir. Sürekli kullanım sayesinde, öncelikle bedenin bağışıklık sistemi güçlenecek ve sizi pek çok hastalıktan koruyabilecektir. Bu enerji kokteyli ayrıca size canlılık ve güç kazandıracak ve ileri yaşlara kadar sağlıklı ve mutlu kalmanıza önemli katkılar sağlayacaktır.
FAYDALARI :
* Öncelikle bedenimiz güçlenir ve bedensel uğraşlara ve strese karşı koyabilecek dayanıklılığı kazanır.
*Sirkenin içerdiği yüksek orandaki potasyum sayesinde, kalp kasları dahil olmak üzere tüm kas yapısı da güçlenecektir. Kramplara karşı, kokteylinizi maden suyu ile hazırlayabilir ve her öğünde 1 bardak içebilirsiniz.
* Üst solunum yolları enfeksiyonlarında kurtulamıyorsanız ve sık sık hasta oluyorsanız bağışıklık sisteminizi güçlendireceğinden bu sorunlardan kurtumanızı sağlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder