8 Eylül 2008 Pazartesi

AHMET MARANKİDEN BİTKİSEL KÜRLER

Dr ahmet Marankiden, Vitiligo,şeker hastalığı, troid, saç dökülmesi ve zayıflamak için çeşitli kürlerimiz mevcut.
VİTİLİGO İÇİN BİTKİSEL KÜR : Vitiligonun şifası, mısırdadır. Mısır insan bedenini, taneleri ise lekeleri temsil eder. Vitiligo için Ahmet Marankinin 2 ayrı kürü var.
GEREKLİ MALZEMELER :
* Kırmızı pancar
* Beyaz lahana
* Elma ve havuç
* 1 Tatlı kaşığı zeytin yağı
* Mevsime göre içine ıspanak, kereviz, maydanoz veya tere katılabilir.
HAZIRLANIŞI VE UYGULAMA ŞEKLİ : Malzemelerin tamamının suyu sıkılarak 21 gün boyunca sabah aç karnına yudum yudum 2 bardak içilecek. 1 hafta ara verildikten sonra kür tekrar edilecek. 1 hafta sonunda metabolizmanız normale dönmeye başlayacak ve karaciğeriniz temizleneceği için yavaş yavaş alalarınız azalmaya başlayacaktır.
DIŞARIDAN UYGULANABİLECEK BİTKİSEL DESTEK : Mısır Viitiligo için adeta biçilmiş kaftandır. Vitiligo hastaları için mısırın kendisi, koçanı, püskülü iyi bir şifa kaynağıdır. Genetiğiyle oynanmamış, yani hibrit yohumu olmayan mısırı haşlayarak yiyin , mısırın haşlama suyunu için. Mısırın koçanını atmayıp kurutun, öğüterek tozunu yemeklerinize serperek yiyin, çok yararını görürsünüzMısır lapası kürü : Mısırı lapa şeklinde pişirerek vitiligo olan bölgelerinize suyunu ve lapasını sürün.
TROİD İÇİN CEVİZ KÜRÜ : 25 adet civizin perdesini 1 lt soğuk suya koyun, ama kaynatmayın. 7 gün boyunca güneş görmeyen bir yerde saklayın. Sabhları aç karnına için. 3 hafta sonra troid problrminiz ortadan kalkacaktır.
ZAYIFLAMA KÜRÜ :
GEREKLİ MALZEMELE R:
*30 gr ayrık kökü,
*30 gr arpa,
* 20 Gr kiraz sapı
*30 gr mısır püskülü
HAZIRLANIŞI VE KULLANIM ŞEKLİ : Tüm Malzemeleri 1 kilo suya koyarak 10 dakika kaynatın, soğutulduktan sonra süzün.Balla tatlandırılabilir veya limon sıkılır. 1 günde tüketilmesi gerekir.
ŞEKER HASTALIĞI İÇİN BİTKİSEL KÜR : Şeker hastaları için 4 ayrı kürümüz mevcut.
1.KÜR : Arpa çimi, yulaf, kereviz tohumu, okaliptus yaprağı, ceviz yaprağı, keçi sakalı, dulavrat otu, zeytin yaprağı, adaçayı, yaban merkezi, aslanpençesi bitkilerin çaylarından günde 3-4 bardak içilir.
2.KÜR : Karahindiba,ceviz yaprağı ile kaynatılıp içilmeye devam edilirse kandaki şekeri düşürür.
3. KÜR : Yabani hindiba kökü zeytinyağı ile kaynatılıp içilmeye devam edilirse kandaki şekeri düşürür. 4.KÜR : Lahana,tere,marul,turp,domates ve patlıcan gibi sebzelerin de şekeri düşürücü özelliği vardır.
SAÇ DÖKÜLMESİ İÇİN CEVİZ KÜRÜ : 10 adet ceviz kabuğunu, 1 litre suya koyun. En 15 dak. kaynatın. 3 hafta süreyle saçlarınızı bu su ile yıkyın. Hem saç dökülmesine iyi gelir. Hem de doğal boya olacağından saçlarınızı doğal rengine döndürür.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder