Prof. Dr Ahmet Marakoğlu deyim yerindeyse tam bir doğal antibiyotik tarifi verdi. Bu antibiyotik hepimizin bildiği mutfak malzemelerinden yapılmış. Antibiyotiğimiz bağışıklık sistemini kuvvetlendirmek için çok faydalı.
GEREKLİ MALZEMELER :
* 1 baş sarımsak
* Yarım limon
* Yarım litre su
* Cam kavanoz ve aliminyum folyo
Hazırlanışı: 1/2 lt kaynatılmış soğumuş suyu, cam bir kavanoza koyduktan sonra, içine kabukları soyulmuş bir baş sarımsak, yarım limonu kabuğuyla dilim dilim doğrayıp atın.
Kapağını kapattıktan sonra, ışık almasını engellemek için, alimünyum folyoyla sararak, karanlık bir ortamda 4 gün bekletin. Dört gün beklettikten sonra içinden posasını alın.Her kış mevsimi başlangıcında, bir kaç defa bu doğal antibiyotiği tekrarlarsanız ,savunma mekanizmanız güçlü olur.
Kullanımı: Her yemekten 15 dakika önce aç karnına bir yemek kaşığı içebilirsiniz. Dışarıdan gelen mikrop ve virüslere karşı etkilidir.Hiç bir yan etkisi de yoktur. Limonu hayatınızdan çıkartmayın.Tarifimiz bir kişiliktir. Daha fazla su ve ölçüyle de yapabilirsiniz.
Kapağını kapattıktan sonra, ışık almasını engellemek için, alimünyum folyoyla sararak, karanlık bir ortamda 4 gün bekletin. Dört gün beklettikten sonra içinden posasını alın.Her kış mevsimi başlangıcında, bir kaç defa bu doğal antibiyotiği tekrarlarsanız ,savunma mekanizmanız güçlü olur.
Kullanımı: Her yemekten 15 dakika önce aç karnına bir yemek kaşığı içebilirsiniz. Dışarıdan gelen mikrop ve virüslere karşı etkilidir.Hiç bir yan etkisi de yoktur. Limonu hayatınızdan çıkartmayın.Tarifimiz bir kişiliktir. Daha fazla su ve ölçüyle de yapabilirsiniz.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder